Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Elektromonteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Als elektro monteur bij Boels bouwplaats inrichting doe je het volgende

Bij Boels Bouwplaatsinrichting (BPI) zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inrichten van en veilig werken op bouwplaatsen. Hier komt veel bij kijken: stroom- en watervoorziening, hekwerk, traptorens, steigers, ondersteuning van vloeren en wanden, bouwliften enzovoort. Vanuit onze locaties in Nijkerk en Sittard zorgen wij ervoor dat de uitvoerder op de bouw kan komen, de keet in kan stappen en het koffiezetapparaat aan kan zetten. Wij leveren en monteren door heel Nederland, of het nu op 100 meter hoogte is in Amsterdam, of op de Zuidoever van de Maas; Boels Keeps You Going.

Als elektro monteur houdt jij je bezig met het aanleggen van de bouwplaats inrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aansluiten van een unitpark op water, elektra en riool, maar ook aan het plaatsen van hekwerk en het leggen en aansluiten van stroomkabels. Een gezonde werk privé balans vinden wij belangrijk; we kijken samen naar de planning en houden rekening met jouw wensen. Je werkgebied betreft het Noorden van Nederland, waarbij je samen met een collega op pad gaat. Je bent wekelijks op locatie bij Boels, zodat je ook de tijd krijgt om je bus in orde te maken, bij te praten met collega's en rustig je zaken bij te werken.

Ben je goed ingewerkt en wil jij je verder ontwikkelen, dan mag je uiteindelijk ook storingen oplossen en gehele bouwplaatsen inrichten. Genoeg doorgroeimogelijkheden dus!

Kortom; sta jij open voor een afwisselende functie waarin jij veel vrijheid hebt, veel kunt leren én waarin jij onderdeel uitmaakt van een hecht team? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als elektro monteur bij Boels bieden wij jou het volgende:
•  Een salaris dat past bij jouw kwaliteiten en ervaring, tussen de € 2.318,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
•  28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
•  Reiskostenvergoeding;
•  Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen;
•  Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
•  Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting.

Wat neem jij mee als elektro monteur bij Boels?
•  Een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur elektrotechniek of installatietechniek;
•  NEN 1010 en / of NEN 3140 certifica(a)t(en);
•  Flexibiliteit; je werkt veel buiten, in weer en wind, voor jou is dit geen probleem en uiteraard gaat dit niet ten koste van de veiligheid én kwaliteit;
•  VCA certificaat. Heb je geen VCA? Dan kun je deze via Boels halen!